Cottage ‘In de wolken’ (4 pers)

Printen

Cottage 'in de wolken' is gevestigd in een klein idylisch park, een voormalige boomgaard. Het is een vrijstaand houten huisje, gelegen op 250 m2. Rondom de cottage is een sfeervol aangelegde tuin, met veel privacy en voldoende tuinmeubilair om te ontspannen. Er is een terras op het zuiden met een eettafel en een zitje en een terras waar je op de grote loungebank kan genieten van de avondzon. In de schuur staan 2 fietsen gratis te gebruiken (voor korte afstanden/geen toerfietsen) en ook diverse strandmaterialen zoals windscherm en parasol. 

Het sloophouten meubilair en de Zweedse groene kleur geeft het huisje een stoere uitstraling. Daarnaast zorgen roze details voor een liefdevolle aanvulling. Een goed-gevoel' huisje  of 'het is echt thuiskomen' zijn uitspraken die regelmatig door de gasten worden genoemd. Het is pure luxe in eenvoud: degelijke matrassen, een uitgebreid inventaris (van pannekoeken/pastaborden tot combi-magnetron). De ruime badkamer is een verrassend element in deze knusse cottage. 

Met het strand op loopafstand en het natuurgebied Oranjezon om de hoek is rust en opladen verzekerd. Het unieke van dit parkje is de gemoedelijke sfeer; er is geen animatie, geen massaal gebeuren. Kinderen kunnen heerlijk spelen op het grasveld met schommels en duikelrek of hutten bouwen in het bos, vlak achter het huisje. Sinds kort is er op het park een jeu-de-boulesbaan aangelegd.

Met het leuke, gezellige centrum van Oostkapelle op 1 km afstand, daarnaast aantrekkelijke plaatsen als Domburg, Veere en Middelburg, Goes en Vlissingen.

Zomers genieten van yoga op het strand? Of voordat u naar bed gaat nog even herten spotten in Oranjezon? Of op het terras van het Zeecafé genieten van de zonsondergang? En niet te vergeten: een bezoek aan theetuin het Kaslokaal, een heerlijke plek 5 minuten fietsen van het huisje.

In Cottage in de wolken staat puur genieten voorop. 

Adres:
Burgvliet 58


Contact:
Email: indewolken58@live.nl
Telefoonnummer: (+31)649660739
Website: http://www.cottageindewolken.nl
Openingstijden:
Gehele jaar op aanvraag open, in principe midweken van maandag 10.00 uur tot vrijdagmiddag 15.00 of tot zaterdag 10.00 uur.  In de zomerperiode is het ook mogelijk om de cottage een week te huren.  
Prijs:
n/a

Prijs toelichting:
Tarieven 2021 Eindschoonmaak 35 euro Toeristenbelasting 1,30 p.p./nacht Midweek XL: ma 10.00 – vr 15.00 uur of ma 10.00 - za 10.00 uur