Centrum Qi Breskens

Printen

Centrum Qi Breskens is een biologische koffie en thee schenkerij aan de Zeeuws Vlaamse kust gelegen in het visserdorpje Breskens. Hier kun je terecht voor een (h)eerlijk bakje koffie en thee, biologisch én fairtrade! Met respect voor mens en natuur. Het “oude PSD gebouw”, de oude veerpont terminal, heeft een metamorfose ondergaan om de vele passanten, recreanten, fietsers en wandelaars te verrassen met biologische producten. Even lekker uitrusten en bijkomen op de loungebank of gezellig buiten op het terras met koffie, thee, smoothies, veggies, biologische limonade, vruchtensappen, Professor Grunschnabel ijs, appeltaart en meer. Het is bijna allemaal biologisch. Wil je snel weer verder? Ook daar hebben ze een oplossing voor, neem je drankje mee op de fiets, boot of te voet. 

De inrichting is gemaakt van gerecyclede en gebruikte materialen. Melk in cupjes zie je niet bij Centrum Qi Breskens, zij gaan back to basic, de afvalberg ís al zo groot!

De deur gaat open rond een uur of half 10, deze gaat weer dicht rond 17.00 uur. Wil je graag op de hoogte blijven van alle activiteiten die te doen zijn bij Centrum Qi? Hou dan de website in de gaten. Zij organiseren verschillende lezingen, cursussen en nog veel meer.

Adres:
Veerhaven 3


Contact:
Email: qi-biotaria@zeelandnet.nl
Telefoonnummer: 06-47032113
Website: http://www.qi-breskens.com
Openingstijden:
In de wintermaanden op maandag gesloten. 
Prijs:
€1.25 - €4.75