Camping & kloostertuin Werendijke

Printen

Welkom bij Mini Camping & Kloostertuin Werendijke. Op slechts 5 fiets- of 15 wandelminuten afstand gelegen van de prachtige, zonnige zuidstranden van het knusse en levendige badplaatsje Zoutelande. De camping is in het bezit van de Gouden Green Key en van de Gouden Zoover Award! Werendijke beschikt over standaard- en comfortplaatsen. Ruime plaatsen, luxe sanitair (met als extra heerlijke warm water buitendouches), gratis wifi, speeltuintje en een recreatieruimte. De bakker komt dagelijks van mei tot oktober. Daarnaast staat er wekelijks een foodtruck op de camping.

De prachtige kloostertuin maakt de camping helemaal af. Het is een sfeervolle plek met mooie (schelpen)paadjes, bomen, planten, rozen, groenten, kruiden, fruit, rozenprieel en her en der een gezellig zitje.

Kom genieten en onthaasten in een van de hangmatten of op een bankje met een weids en uniek uitzicht over de akkers en op de duinen. Beleef de geweldige ervaring van een luxe buitendouche met de zon op je gezicht en de wind in je haren!  Pak de fiets en ga lekker uitwaaien aan zee of strijk neer op een van de vele terrasjes die Zoutelande rijk is.

Adres:
Werendijke 12


Contact:
Email: info@werendijke.nl
Telefoonnummer: 06 1326 9704
Website: http://www.werendijke.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€20.00 - €36.00

Prijs toelichting:
op basis van 2 personen, incl. stroom, water, wifi, tv en excl. toeristenbelasting