Bed en Brood – Veere

Printen

 Bed en Brood is een luxe B&B midden in het historische stadje Veere. In het monumentale pand hebben we 12 nieuwe, ruime kamers waaronder een bijzondere Love Suite en een familiekamer. Met de grote tuin, een gezellige living en een eigen parkeerplaats biedt Bed en Brood alle gemakken voor een lang weekend of een weekje Zeeland. Veere is een prima uitvalsbasis voor fietsers en heeft een ruim aanbod aan musea, cultuur en evenementen.

Bed&Brood is een locatie zowel voor stellen, gezinnen, families maar ook voor zakenmensen.  

Alle 12 kamers hebben een eigen uitstraling. Er zijn nog vele karakeristieke eigenschappen van het rijksmonument bewaard gebleven, deze zijn in de kamers en in de algemene ruimten zichtbaar. Het ontbijtbuffet is in de "eetzaal" van het voormalige Godshuis. De burgemeesterkamer is ingericht als living met gezellige openhaard, TV/DVD, Wii, leestafel, zithoek.

Het pand is (deels) gebouwd in 1403 en tot de voormalige bewoners behoort Maria van Reijgersberg, die hier trouwde met Hugo de Groot. Het is het enige overgebleven herenhuis uit de Kerkstraat. Van 1819 tot 1971 was het een "Godshuis". Tot 1996 was het het gemeentehuis van Veere.  Het is een zeer bijzondere lokatie om een paar nachten te verblijven.

Bed en Brood heeft een eigen parkeerplaats voor 8 auto's. In het gehele pand en tuin is gratis WIFI aanwezig. Ook kun je fietsen huren. Kijk op onze website voor de speciale arrangementen en beschikbaarheid.

Adres:
Kerkstraat 7


Contact:
Email: info@bed-en-brood.nl
Telefoonnummer: 0118-502081
Website: http://www.bed-en-brood.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€98.00 - €198.00

Prijs toelichting:
- prijzen per kamer, per nacht, inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting - alle prijzen zijn op basis van 2 personen, familiekamer op basis van 4 personen - 1 nacht toeslag van toepassing - bij 4 nachten of meer: 10% korting op gehele reservering - toeslag huisdieren (op enkele kamers): EUR 10,- per nacht - verhuur babybed: EUR 10,- per verblijf
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!