Beauty Kuur en Chaletpark De Stern

Printen

Beauty - Kuur en Chaletpark "De Stern"verhuurt luxe caravans en chalets op Schouwen-Duiveland. Een gezellig park nabij het ydillische dorpje Noordgouwe, midden in het Zeeuwse landelijke gebied. De ruime gazons rondom de chalets, leuke speeltuin, wasserette en de centrale ligging op het eiland, staan garant voor een plezierig en rustig verblijf voor het hele gezin.

De chalets zijn zeer comfortabel. Zithoek,eethoek, slaapkamers met box spring bedden. Voorzien van centrale verwarming ook in voor - en najaar een fijn en behaaglijk verblijf.
De chalets zijn ingericht voor twee of vier personen en te huur voor enkele nachten, een week of langere periode. Naar wens kan je gebruik maken van de ontbijt service.

Met de naast gelegen Beautyfarm wordt " Stern Beauty-Kuur en Chaletpark" gevormd. Dit biedt mogelijkheden ook in zeeland te genieten van wellness -, beauty - en kuurbehandelingen. Dit kunnen korte behandelingen zijn maar ook en vooral meerdaagse kuurarrangementen. Uitgebreide informatie vindt je op onze website en worden op verzoek toegezonden.

Vanwege de geringe reistijd vanaf de grote steden (Rotterdam 60 minuten) zijn de chalets in trek voor korte vakanties en wordt het beautycentrum ook geboekt voor dag arrangementen.

Beauty- Kuur en Chaletpark De Stern, biedt "Bio Line" beauty vakanties en kuurarrangementen. Overnachten in een centraal verwarm Boederij Chalet of Tuinkamer. Beauty op maat, het hele jaar door. Het getoonde chalet is ingericht voor 4 personen. Kijk voor meer informatie op onze website.

Adres:
Oosterweegje 5


Contact:
Email: infocontact@beautydagen.nl
Telefoonnummer: 0111-401381
Website: http://www.beautydagen.nl
Openingstijden:
Alle dagen van het jaar open!
Prijs:
n/a
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!