B&B Veerse Meer

Printen

Bent u op zoek naar een leuk vakantieadres in Zeeland? Onze Bed and Breakfast bevindt zich op loopafstand van het Veerse meer en op 7 minuten (auto)rijden van het centrum van Goes. U geniet in alle privacy van het prachtige Zeeuwse landschap en overnacht in een van alle gemakken voorziene kamer van ca. 20 m2 met een kleine slaap- entresol. De kamers zijn gesitueerd in ons gastenverblijf en volledig gemeubileerd, inclusief een eigen keukentje en een eigen badkamer. 
Verder zijn de kamers o.a. voorzien van een extra slaapbank (voor max twee personen), magnetron, een zitje met televisie en gratis Wi-Fi internet. 

Uw auto kunt u kosteloos parkeren aan de straat en fietsen en motoren kunt u kwijt op het eigen terrein. Fietsen kunt u eventueel huren in het dorp. Een reserveringsaanvraag kunt u hier indienen. 
De gastenkamers houden we rookvrij.

Gasten van onze B&B die gereserveerd hebben bij restaurant Meliefste of restaurant Katseveer kunnen op aanvraag kosteloos gebruik maken van onze haal- en brengservice zodat u optimaal kunt genieten van een culinaire belevenis! U wordt op het door u gewenste tijdstip gebracht en appt of belt ons wanneer u weer gehaald wilt worden. 

Adres:
Veerweg 8


Contact:
Email: info@bedandbreakfastveersemeer.nl
Telefoonnummer: +31 6 14 75 94 12
Website: http://www.bedandbreakfastveersemeer.nl/
Openingstijden:
n/a
Prijs:
€85.00 - €110.00

Prijs toelichting:
110 EUR/ nacht.