B&B Carpe Diem

Printen

Bed & Breakfast Carpe Diem bevindt zich op loopafstand van het centrum van de historische vestingstad Hulst in Zeeuws Vlaanderen.

De B&B is kleinschalig en beschikt over 1 volledig ingerichte gastenkamer met doucheruimte en een buitenterras in de stadstuin.

De Bed & Breakfast bevindt zich achter de woning en bereikt u via de zij-ingang. U komt binnen via de hall/garderobe. Van hieruit kunt u naar de doucheruimte of naar het gastenverblijf. De doucheruimte is voorzien van douche, wc en wastafel.

Het gastenverblijf is compleet uitgerust met een comfortabele boxspring, eettafel, stoelen, voldoende kastruimte en een radio en tv. Het keukentje is voorzien van spoelbak, koelkast, waterkoker, koffiezetter en serviesgoed. Het gastenverblijf is rookvrij en niet toegankelijk voor huisdieren.

Bed & Breakfast Carpe Diem is ook de ideale uitvalbasis voor een bezoek aan de prachtige steden Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel en aan de Zeeuwse kust.

Pluk de dag in Hulst in Bed & Breakfast Carpe Diem!

Adres:
Tivoliweg 26


Contact:
Email: info@bedbreakfastcarpediem.nl
Telefoonnummer: 06-38761645
Website: http://www.bedbreakfastcarpediem.nl
Openingstijden:
De B&B is geopend vanaf 1 maart tot en met 15 november Het ontbijt wordt vanaf 8.00 uur in de B&B geserveerd. Indien het ontbijt eerder gewenst is, wordt het ontbijt de avond ervoor in de kamer/koelkast gereed gezet.  
Prijs:
€90.00 - €0.00

Prijs toelichting:
90 euro per kamer per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting