Auto Europe GmbH

Printen

Auto Europe heeft inmiddels al meer dan 60 jaar ervaring in de autoverhuurbemiddeling en is één van de toonaangevende bedrijven in deze markt met niet minder dan 20.000 verhuurlocaties in meer dan 180 landen. In Zeeland is er een verhuurlocatie te vinden in Vlissingen. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid van een klein bedrijfje tot een wereldwijde onderneming met hoofdvestigingen in München, Lissabon, Portland, Maine en Sydney.

De succesvolle samenwerking met enkele van ‘s werelds toonaangevende autoverhuurbedrijven maakt het mogelijk om klanten een zeer uitgebreid aanbod en fantastische aanbiedingen te kunnen leveren. Verhuurders zoals Europcar, Hertz, Avis, Budget, National en vele anderen zijn allemaal te vinden op de website met de laagste prijzen op de markt.

Naast autoverhuur waarbij u alles kunt huren, van een minivoertuig tot een luxe sportwagen, biedt Auto Europe ook camperverhuur, chauffeursdiensten, transferservice en beschikt over een bekroonde klantenservice. U kunt zo met gemoedsrust op vakantie.

Als u op zoek bent naar een huurauto waar dan ook ter wereld, bezoek dan hun website waar u in 3 eenvoudige stappen uw huurauto kunt zoeken, bekijken en reserveren via het beveiligde online systeem. U kunt ook één van de reserveringsmedewerkers bellen, die 7 dagen per week voor u klaar staan om u te assisteren.

Adres:
Marie Curieweg 1


Contact:
Email: nlres@autoeurope.de
Telefoonnummer: 085-0012614
Website: http://www.autoeurope.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a