Aricom yacht services

Printen

Aricom yacht services is een z.g. 'Full Service' reparatiewerf met mogelijkheden voor winterstalling zowel binnen (verwarmd) als buiten.
De totale oppervlakte van de bedrijfsterreinen is 17.000 m2 de gebouwen waarin onze werkplaatsen, kantoren, tekenkamer, kantine en magazijn zijn ondergebracht hebben een oppervlakte van 1.200 m2 deels verdeeld over 3 verdiepingen.

Wij zijn er trots op dat bijna iedereen die een bezoek aan ons bedrijf brengt zegt dat dit 'de meest moderne en best uitgeruste reparatiewerf' is die ze ooit hebben gezien. Er zijn werkplaatsen voor o.a. revisie van motoren aandrijvingen en appendages; verspaning en metaalbewerking; lassen en slijpen van metalen (ook RVS en Aluminium); reparatie van electrische en electronische componenten en apparatuur; houtbewerking; verwerken van glasweefsels en een spuitcabine voor jachten met een lengte tot 17 meter.

Er zijn 2 uitstekend geisoleerde en verwarmde hallen van elk 1.300 m2welke bestemd zijn voor binnenstalling. Van het buitenterrein is ruim 6.000m2verhard. De helft daarvan is ingericht en kan worden gebruikt als buitenstalling. Het overige verharde terrein bestaat voornamelijk uit; parkeerterrein, ruimte voor handeling van schepen en een afspuitplaats. Op het resterende deel van ons terrein (circa 6.500m2) zullen in de toekomst nog eens 3 hallen van elk ongeveer 1.300m2verwarmde winterstalling worden gebouwd. We beschikken dan in totaal over een verwarmde winterstalling capaciteit van 6.500m2.

In zijkanaal A, kort bij het centrum van de stad gelegen, beschikken wij over een 20-tal ligplaatsen voor schepen tot 15 meter.

Ook beschikken wij over zo'n 70 meter kade aan de "Noorderdokken", waar wij tevens 800m2terrein beschikbaar hebben waar o.a. onze radiografisch bediende botenkraan staat en waar wij jachten in en uit het water halen.

Naast alle bovengenoemde aktiviteiten importeren en leveren wij tevens exclusief voor de Benelux, Duitsland en Frankrijk de Halvorsen motorjachten.

Adres:
Polenweg 26


Contact:
Email: info@aricom.nl
Telefoonnummer: 0115-614577
Website: http://www.aricom.nl
Openingstijden:
n/a
Prijs:
n/a
Spielen Sie in den renommiertesten MGA-lizenzierten Online-Casinos!