AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen

Printen

Welkom bij AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen in Terneuzen. Wij staan altijd klaar voor onder andere vaccinaties, het uitvoeren van operaties of uitgebreide behandelingen voor ziektes als kanker bij uw huisdier. Een fijn leven voor u en uw huisdier, daar doen we het voor! Ook zijn wij hét oncologisch centrum voor kankerbehandeling in Zuidwest Nederland.

Openingstijden
Maandag - donderdag 09:00 - 19:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 11:00 - 13:00

Behandelingen op afspraak
We werken altijd op afspraak, zo beperken we de wachttijden en kunnen wij als team uw dier ook beter helpen. Spoedgevallen hebben uiteraard voorrang, hiervoor vragen we uw begrip.

Spoedgevallen
Als u een spoedgeval heeft, bel dan altijd vooraf, zodat we ons voor kunnen bereiden op uw komst. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via: 0115 - 619628. Bekijk het weekend dienstrooster om te kijken bij welke van onze klinieken u met uw dier terecht kunt. 

Adres:
Van Diemenstraat 83


Contact:
Email: dzzv.contact@anicura.nl
Telefoonnummer: 0115-619628
Website: http://www.anicura.nl/zeeuws-vlaanderen
Openingstijden:
Behandeling uitsluitend volgens afspraak. Spoed en dienstregelingAls u een spoedgeval heeft, bel dan altijd vooraf, zodat we ons voor kunnen bereiden op uw komst. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via: 0115 - 619628. Bekijk het weekend dienstrooster om te kijken bij welke van onze klinieken u met uw dier terecht kunt.
Prijs:
n/a